Michelle og Michéla er klar til DM i SOSU i dag

Så er det i dag DM i SOSU starter.

Fra SOSU C deltager regionsmestrene Michelle og Michéla.

Michelle Svane Larsen

Michelle Svane Larsen er 22 år, kommer fra Brøndbyøster og bor i Glostrup. Michelle er i sin 2. praktik i psykiatrien. Egentlig havde Michelle ikke de store planer om at deltage i konkurrencerne, men på foranledning af hendes skolekammerat Michéla Xotta, der manglede en makker, endte hun med at sige ja. Dette skulle vise sig at være en god konstellation og de to elever endte med at vinde SOSU Cs skolemesterskaber og mesterskaberne for region hovedstaden og Bornholm. 

Michelle synes, at konkurrencerne styrker hende professionelt og giver hende selvtillid. Samtidig er øvelserne og konkurrencesituationerne med til at øge hendes samarbejds- og kommunikationsevner.

Michelles vej ind i SOSU uddannelsen startede i et løntilskudsjob på et plejehjem. Her opdagede hun, at hun var god til at udføre opgaverne og holdt meget af at arbejde med mennesker, hjælpe andre og gøre en forskel.

Michéla Xotta

Michéla Xotta er 22 år og kommer fra Ballerup. Michéla står overfor sin 2. praktik i psykiatrien, når DM i SOSU 2015 er afviklet. Michéla var primusmotor på de to kandidaters deltagelse ved DM i SOSU, da hun i sin tid overtalte Michelle.

Michéla synes det er ”fedt, men mærkeligt” at deltage i DM i SOSU. Hun er perfektionist med afvikling og udførelse af sine øvelser og synes hun opnår anerkendelse og er med til at sprede budskabet om SOSU-uddannelsen gennem sin deltagelse.

Michéla blev tiltrukket af SOSU-faget da hun fandt det spændende. Hun er klar på de udfordringer som uddannelsen og de næste praktikker vil bringe og glæder sig til at gøre en forskel for den gruppe borgere hun skal arbejde med.