Copenhagen Skills på SOSU C. Ugerne 3-17/2018

8. klasser på SOSU C
Vi glæder os til at tage imod en masse 8. klasseselever, som snart kommer på besøg på SOSU C til de såkaldte 2. og 3. introdage.

Introdagene er et led i en "pakke", hvor 8. klasses elever introduceres til ungdoms, - og erhvervsuddannelserne. 

2. og 3. introdag er et dybere kendskab til de uddannelser, vi udbyder på SOSU C. 
Dagene er sammenhængende for hele klassen og bygger videre på den viden, eleverne fik på uddannelseseventen (Copenhagen Skills) og under 1. introdag med skills-stafetten.

På 2. introdag deltager eleverne i et oplevelsesbasseret læringsspil, hvor de er medarrangører af en fiktiv musikfestival kaldet Copenhagen Skills Loud Festival.

Gennem praktiske opgaver er eleverne med til at skabe en festival og oplever nødvendigheden af faglært arbejdskraft. Opgaverne repræsenterer alle 4 hovedområder, og kræver at der både tænkes kreativt, praktisk og i teamwork.

På 3. introdag præsenterer den enkelte erhvervsskole det, der er særligt for deres institution. En af opgaverne fra 2. introdag foldes ud i praksis, så eleverne til slut står med et færdigt produkt.

Eleverne introduceres til Grundforløb 1 og Grundforløb 2 samt karrieremulighederne med en erhvervsuddannelse og for det sociale liv på skolerne.

1. introdag fandt sted i efteråret 2017, og var, udover generel information om uddannelserne, "skillsstafetten". Ved skillsstafetten prøver alle elever i 8. klasse kræfter med forskellige erhvervsfag og konkurrererpå tid mod hinandens klasser.

De klasser der vandt, gik videre til regionale mesterskaber (oktober 2017) og vinderne herfra er på vej til DM i Herning (januar 2018).

Hvis du vil vide mere om Copenhagen Skills, kan du gå ind på deres hjemmeside www.copenhagenskills.dk.

For lærere og vejledere
Mere information for dagene på SOSU C, klik her.